H πιο κεφάτη και καλλιτεχνική πόλη ολόκληρης της Ευρώπης: η Βαρκελώνη σε περιμένει και φέτος για ένα μοναδικό ταξίδι!
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ | Διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών-Ελ. Βενιζέλος | ||||||||||
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ |
24 Ιανουαρίου |
||||||||||
ΗΜΕΡΕΣ | 5 | ||||||||||
ΠΤΗΣΕΙΣ | με Aegean Airlines
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Ιανουάριος: 24 Ιανουαρίου 1η ημέρα A3710 ATH BCN 08:40 – 10:55
Απρίλιος: 17 Απριλίου 1η ημέρα A3710 ATH BCN 08:55 – 11:05 |
||||||||||
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ |
|
||||||||||
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ |
|
||||||||||
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ | -Για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος η ροή μπορεί να διαφοροποιηθεί χωρίς όμως να παραλειφθεί κάτι.
–Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό της εκδρομής 3 ημέρες πριν από την αναχώρηση. |
Additional information
Ημ/νίες | 14/2/2024, 14/3/2024, 17/4/2024, 21/3/2024, 6/3/2024, 7/2/2024 |
---|
Αθήνα – Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Barcelona – Figueres – Girona
Βαρκελώνη - Αθήνα
Τιμοκατάλογος Τιμή κατ’ Άτομο
με Vueling
Ξενοδοχείο | Hotel Cristal Palace ή Gotico ή παρόμοια |
Ημερ. | Καθαρά Δευτέρα & 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ |
ΔΙΚΛΙΝΟ | 595€ |
Μονόκλινο | 825€ |
Παιδί
(έως 11 ετών με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο) |
535€ |
με Aegean Airlines
Ξενοδοχείο | Hotel Gotico ή Cristal Palace 4*
ή παρόμοια |
Hotel Catalonia Gracia 4*
ή παρόμοιο |
Ημερ. | Ιανουάριος / Φεβρουάριος / Μάρτιος
24 Ιανουαρίου 7, 14 Φεβρουαρίου 06 Μαρτίου |
Απρίλιος
17 Απριλίου |
ΔΙΚΛΙΝΟ | 545€ | 765€ |
Μονόκλινο | 695€ | 1,085€ |
Παιδί
(έως 11 ετών με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο) |
485€ | 705€ |
Η κουζίνα της Καταλονίας συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Το κυνήγι, τα λουκάνικα, τα αλλαντικά και τα ψαρικά συνδυάζονται με το σαφράν που έφεραν οι Άραβες, το σκόρδο, τα μπαχαρικά και τα λαχανικά. Μερικά παραδοσιακά πιάτα είναι η πασίγνωστη paella, τα canelones a la Barcelonesa (κανελόνια με χοιρινό και συκώτι κοτόπουλου), η Amanida Catalana (σαλάτα με λαχανικά και καπνιστό κρέας ή τυρί ή θαλασσινά), το pollastre amb llagosta (κοτόπουλο με αστακό, ντομάτα και φουντούκια), το Graellada de Marisc (οστρακοειδή στα κάρβουνα με σκορδάτη μαγιονέζα) και, βέβαια, τα περιβόητα tapas: truita espanyola (παραδοσιακή ομελέτα με πατάτες και κρεμμύδια), pernil (χοιρινή ωμοπλάτη με καρυκεύματα), pan con tomate (ζεστό ψωμί με ντομάτα, λάδι και σκόρδο), τηγανητά καλαμαράκια, στρείδια, σπανακοπιτάκια ή pescaditos fritos (τηγανητά ψαράκια). Όσο για τα γλυκά, ξεχωρίζουν η Crema Catalana (creme brulee) και τα turrones (παστέλια με καραμέλα, μέλι ή σοκολάτα).
Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν.
Γράψτε μια κριτική