5 ημέρες
Διάρκεια
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, ΝΤΟΥΜΠΑΙ
Προορισμός

Dubai: Εκθαμβωτική και ιλιγγιώδης, η πόλη της υπερβολής!

Το Ντουμπάι κάνει τα πάντα με ακραίο τρόπο, ξεχωρίζοντας για τον μοντέρνο σχεδιασμό του σε μια ιστορικά συντηρητική χώρα. Οι πανύψηλοι ουρανοξύστες, τα νησιά που τα σκιάζουν οι φοίνικες και οι παραλίες με τη χρυσαφένια άμμο σε συνδυασμό με την πολύβουη νυχτερινή ζωή, τα πολυτελή καταστήματα και το εστιατόρια παγκοσμίου φήμης κάνουν αυτήν την πόλη άξια θαυμασμού και εξερεύνησης.

Απολαύστε αυτή τη μοναδική εμπειρία!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών-Ελ. Βενιζέλος
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 8 – 12 Απριλίου 2024
ΗΜΕΡΕΣ 5
ΠΤΗΣΕΙΣ με Wizz Air

Αθήνα – Άμπου Ντάμπι  19.05 – 00.55     Διάρκεια: 4 ώρες και 50 λεπτά

Άμπου Ντάμπι – Αθήνα  14.00 – 18.30     Διάρκεια: 5 ώρες και 30 λεπτά

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Αεροπορικά εισιτήρια από Αθήνα στο Άμπου Ντάμπι με απευθείας πτήσεις Wizz Air

Φόροι αεροδρομίου

01 χειραποσκευή 10 κιλών κατ’ άτομο και 1 σακίδιο πλάτης

Μεταφορές από το αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι στο Ντουμπάι μετ’ επιστροφής με λεωφορείο

 

Πανοραμική ξενάγηση στο Άμπου Ντάμπι

Tip: Η είσοδος είναι δωρεάν, οι άντρες πρέπει να φοράνε μακριά παντελόνια και οι γυναίκες να έχουν καλυμμένα όλα τα μέρη του σώματος τους ακόμα και τα μαλλιά τους. Σε περίπτωση που δεν έχετε προνοήσει για τέτοιου είδους ρουχισμό, υπάρχουν καταστήματα πριν την είσοδο στο τζαμί (η οποία είναι υπόγεια!) απ’ όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα.

Ξενάγηση (6 ώρες) στην πόλη του Ντουμπάι

Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

03 διανυκτερεύσεις στο Ντουμπάι σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με Πρωινό

 

01 διανυκτέρευση στο Άμπου Ντάμπι σε επιλεγμένο ξενοδοχείo με Πρωινό

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Τοπικός Ελληνόφωνος επίσημος ξεναγός

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
  • Προσωπικά έξοδα
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, είσοδοι μουσείων και θεματικών πάρκων
  • Έξτρα αποσκευή 20 κιλών στις πτήσεις της Wizz Air με κόστος στα 90€ μετ’ επιστροφής (εφόσον γίνει προαγορά μαζί με την έκδοση των εισιτηρίων)
  • Διπλανές θέσεις στο αεροσκάφος με κόστος στα 30€ μετ’ επιστροφής (εφόσον γίνει προαγορά μαζί με την έκδοση των εισιτηρίων)
  • Φόρος διαμονής του ξενοδοχείου με κόστος περίπου 3€ έως 5€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση ανάλογα με την κατηγορία του ξενοδοχείου (πληρώνονται στη ρεσεψιόν κατά την άφιξη)
  • Εκδρομή με jeep 4×4 στην έρημο red sand διάρκειας περίπου 7 ωρών με κόστος από 75€ το άτομο (περιλαμβάνεται φαγητό και μεταφορά)
  • Κρουαζιέρα στη μαρίνα του Ντουμπάι διάρκειας περίπου 2 ωρών με κόστος στα 70€ το άτομο (περιλαμβάνεται φαγητό σε μπουφέ και μεταφορά από το ξενοδοχείο)
  • Επίσκεψη στο Dubai Miracle Garden και στο Global Village συνολικής διάρκειας περίπου 8 ωρών με κόστος στα 60€ το άτομο (περιλαμβάνει και τα εισιτήρια εισόδου)
  • Φιλοδωρήματα (τα οποία είναι υποχρεωτικά 20€ το άτομο και αφορά τον τοπικό ξεναγό και τον οδηγό του λεωφορείου) – πληρώνονται απευθείας στον αρχηγό
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση με την Interamerican η οποία καλύπτει και θέματα covid-19 με κόστος στα 30€ το άτομο
 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  • Για την είσοδο σας στο Ντουμπάι δεν απαιτείται θεώρηση (Visa) για τα ελληνικά διαβατήρια.
  • Για να ταξιδέψετε χρειάζεστε Ελληνικό διαβατήριο σε ισχύ το οποίο να λήγει τουλάχιστον 6 μήνες μετά το ταξίδι (εάν Δεν έχετε Ελληνικό διαβατήριο θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Πρεσβεία σας για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία έκδοσης τουριστικής βίζας) – Αποστολή φωτοαντιγράφου των διαβατηρίων σας με e-mail στο info@travelarttours.gr. Η ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΩΝ.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • Οι φόροι αεροδρομίου ενδέχεται να διαφοροποιηθούν χωρίς προειδοποίηση.
  • Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραλείπεται κάτι.
  • Για τα περισσότερα αξιοθέατα για τα οποία απαιτούνται εισιτήρια για την είσοδο σας προτείνουμε να τα εκδώσουμε ηλεκτρονικά τουλάχιστον 15 μέρες νωρίτερα καθώς η διαθεσιμότητα πολλές φορές είναι αρκετά περιορισμένη.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης της πτήσης λόγω ανωτέρας βίας όπως είναι ο covid-19 τότε προχωράμε στην έκδοση ισόποσου voucher για οποιοδήποτε προορισμό της Wizz Air.
  • Κατάθεση προκαταβολής 350€ το άτομο με την κράτηση σας | Εξόφληση της εκδρομής το αργότερο μέχρι 25 μέρες πριν από την αναχώρηση.
  • Τα παιδιά 2 έως 12 ετών έχουν έκπτωση -70€ εφόσον συνοδεύονται από 2 ενήλικες στο δωμάτιο
  • Επιβάρυνση μονόκλινου: +300€

Additional information

ΕισιτήριοΕνήλικες
Αεροπορική ΕταιρίαWIZZ

ΤΕΛΙΚΗ Τιμή κατ’ άτομο  (συμπ. ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ)

Ξενοδοχεία / Τιμές

 

Millenium Plaza Dubai

ΤΕΛΙΚΗ Τιμή κατ’ άτομο  σε Δίκλινο Δωμάτιο (συμπ. ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ)   € 650

The Tower Plaza Hotel Dubai

ΤΕΛΙΚΗ Τιμή κατ’ άτομο  σε Δίκλινο Δωμάτιο (συμπ. ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ)   € 750

Τα παιδιά 2 έως 12 ετών έχουν έκπτωση 70€ εφόσον συνοδεύονται από 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο

Επιβάρυνση μονόκλινου : +300€

1

Αθήνα – Άμπου Ντάμπι

1η μέρα  Αθήνα – Abu dhabi   Συγκέντρωση στις 15:20 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα όπου θα σας περιμένει ο συνεργάτης μας για να σας βοηθήσει στη διαδικασία του check in και του ελέγχου διαβατηρίων. Η εκδρομή μας θα πραγματοποιηθεί με την απευθείας πτήση της Wizz Air  Η διάρκεια της πτήσης είναι 4 ώρες και 40 λεπτά ενώ το Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι είναι 30 χλμ. ανατολικά της πόλης του Άμπου Ντάμπι και 120 χλμ από την πόλη του Ντουμπάι. Με την άφιξή μας στο αεροδρόμιο θα μας περιμένει λεωφορείο για τη μεταφορά μας στο ξενοδοχείο μας στο Άμπου Ντάμπι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο κατά τις 02.00. Διανυκτέρευση.
2

Άμπου Ντάμπι

2η μέρα  Abu dhabi, Επίσκεψη στο Τζαμί – Ντουμπάι – κρουαζιέρα στη μαρίνα    Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, τακτοποιούμε τις αποσκευές στο λεωφορείο και αναχωρούμε για την επίσκεψή μας στο “Sheikh Zayed Grand Mosque”, το οποίο είναι ντυμένο με λευκό μάρμαρο από την Ελλάδα και την Ιταλία. Το πανέμορφο Μεγάλο Τζαμί του σεΐχη Zayed είναι το κτίριο ορόσημο του Άμπου Ντάμπι και μακράν το πιο δημοφιλές αξιοθέατο της πόλης. Ένα πραγματικό αριστούργημα που δεν πρέπει να χάσεις! Tip: Η είσοδος είναι δωρεάν, οι άντρες πρέπει να φοράνε μακριά παντελόνια και οι γυναίκες να έχουν καλυμμένα όλα τα μέρη του σώματος τους ακόμα και τα μαλλιά. Σε περίπτωση που δεν έχετε προνοήσει για τέτοιο ρουχισμό, υπάρχουν καταστήματα πριν την είσοδο στο τζαμί απ’ όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα. Το μεσημέρι αναχωρούμε για το Ντουμπάι και μετά από ένα 2ωρο ταξίδι φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και ξεκούραση. Το βράδυ σας προτείνουμε την προαιρετική κρουαζιέρα στη Μαρίνα.  Η κρουαζιέρα στο Ντουμπάι είναι μια καινούρια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε. Φανταστείτε να δειπνείτε πάνω σε ένα Dhow με τα εκπληκτικά φώτα γύρω σας, ακούγοντας μουσική και βλέποντας παραδοσιακούς χορούς πίνοντας το αγαπημένο σας ποτό. Η εκδρομή ξεκινάει με την παραλαβή σας από το ξενοδοχείο με βανάκι. Στη συνέχεια επιβιβάζεστε σε μια παραδοσιακή αραβική βάρκα (dhow) με πάνω και κάτω κατάστρωμα όπου θα απολαύσετε δείπνο σε μπουφέ με απεριόριστα αναψυκτικά, νερό, τσάι και καφέ. Μετά το τέλος της κρουαζιέρας επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.
3

Ντουμπάι

3η μέρα Dubai, Ξενάγηση πόλης – Dubai Mall – Burj Khalifa – Dubai Fountain    Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μας περιμένει η ξεναγός μας για να ξεκινήσουμε την περιήγηση στο Ντουμπάι. Στην αρχή θα περπατήσουμε στις παραδοσιακές αγορές – Souq – της Deira (Gold Souq / Spice Souq – αγορές χρυσαφικών και μπαχαρικών αντίστοιχα). Παίρνουμε την παραδοσιακή ξύλινη βάρκα – abra – και περνάμε απέναντι στο Bur Dubai, περιοχή Al Fahidi. Διασχίζουμε το Textile Souq (αγορά υφασμάτων, όπου μπορείτε να αγοράσετε και σουβενίρ σε καλές τιμές) και περπατάμε ως το Dubai Museum (το πιο παλιό κτίριο στο Dubai, Al Fahidi Fort) μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό παζάρι. Στη συνέχεια συνεχίζουμε με το λεωφορείο μας από το Dubai Museum και φεύγουμε για την συνέχεια της διαδρομής, περνώντας από την περιοχή Bastakiya, με αυθεντικά, ανακαινισμένα κτίρια της περιοχής, εμπνευσμένα από την Ιρανική αρχιτεκτονική. Κατευθυνόμαστε προς τα νότια, διασχίζοντας την εντυπωσιακή λεωφόρο Sheikh Zayed, βλέποντας το υπέργειο δίκτυο μετρό – ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα γραμμών μετρό χωρίς οδηγό στον κόσμο. Στη διαδρομή θα δούμε επίσης τo World Trade Centre, τα Emirates Towers και το εντυπωσιακό, υπό κατασκευή, Μuseum of the Future, φημισμένους ουρανοξύστες όπως ο Burj Khalifa, το τεχνητό κανάλι, Dubai Water Canal, το Mall of the Emirates, το Dubai Internet City, μεταξύ άλλων). Επίσης, θα επισκεφθούμε την Dubai Marina, ένα τεχνητό κανάλι 3χλμ. που περνάει ανάμεσα από ουρανοξύστες και σταματάμε για φωτογραφίες μπροστά στον ψηλότερο στριφογυριστό ουρανοξύστη στον κόσμο (Cayan Tower). Το μεσημέρι κατευθυνόμαστε στο Palm Jumeirah, ένα σύγχρονο τεχνολογικό θαύμα, το νησί σε σχήμα φοίνικα. Διασχίζουμε το νησί για να φτάσουμε στον κυματοθραύστη, βλέποντας μοναδικά, πολυτελή κτίρια, ξενοδοχεία, όπως το εμβληματικό ξενοδοχείο Atlantis, με το Aqua venture, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα με νερό τσουλήθρες στη Μέση Ανατολή και τις βίλες που βρίσκονται στα φύλλα του Φοίνικα (πολλές από τις οποίες ανήκουν σε διάσημους σταρ και πολιτικούς, όπως οι Μπρατ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί, Μαντόνα, Μπέκαμ, Ρίκι Μάρτιν, Μπιλ Κλίντον κ.α.). Συνεχίζουμε στην περιοχή της Τζουμέιρα (Jumeirah), την πιο ακριβή περιοχή του Dubai και θα κινηθούμε στον παραλιακό δρόμο με κατεύθυνση το Τζαμί της Τζουμέιρα (Jumeirah Mosque). Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Στη συνέχεια της διαδρομής μας περνάμε από το Τζαμί της Τζουμέιρα (στάση για φωτογραφία) και από το Σπίτι της Ένωσης (Union House), το σημείο όπου υπογράφτηκε η συνθήκη Ένωσης των Εμιράτων το 1971 και το Etihad Museum, ένα εντυπωσιακό μουσείο που εξιστορεί την ιστορία της Ένωσης. Το απόγευμα θα ολοκληρώσουμε τη ξενάγησή μας με επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Dubai Mall όπου σας προτείνουμε να ανεβείτε στο Burj Khalifa. Πρόκειται για τον ψηλότερο πύργο του Ντουμπάι και ταυτόχρονα αποτελεί το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Η κατασκευή του ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου 2004 και ολοκληρώθηκε την 1η Οκτωβρίου 2009. Το κόστος άγγιξε τα 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Το ύψος του φτάνει τα 828 μέτρα και από πολλούς θεωρήθηκε ως ένα αρχιτεκτονικό θαύμα, καθώς ξεπερνά το προηγούμενο ρεκόρ ύψους που το κατείχε ο ουρανοξύστης Ταϊπέι 101 με ύψος 509,2 μέτρα. Μεταξύ άλλων, διαθέτει 160 ορόφους, το γρηγορότερο ασανσέρ που λειτουργεί με ταχύτητα 64 χλμ την ώρα και πισίνα στον 76ο όροφο, που θεωρείται η υψηλότερη στον κόσμο. Ένα επιπλέον δημοφιλές χαρακτηριστικό, είναι το σιντριβάνι που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του πύργου και το κόστος της κατασκευής του ανήλθε στα 217 εκατομμύρια δολάρια. Το όνομά του οφείλεται στον Σεΐχη του Αμπού Ντάμπι και πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Χαλιφά Μπιν Ζαγέντ Αλ Ναγιάν και σύμφωνα με την ηγεσία αποτελεί το καμάρι του Εμιράτου. Σήμερα λειτουργεί κατά μεγάλο ποσοστό ως το οικονομικό κέντρο της πόλης, αφού φιλοξενεί πλήθος εταιριών και συνολικά περισσότερους από 12.000 εργαζομένους. Η τουριστική πλευρά του οικοδομήματος είναι εξίσου σημαντική, καθώς σε ετήσιο επίπεδο δέχεται χιλιάδες επισκέπτες που το επιλέγουν για να θαυμάσουν την μοναδική θέα της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα, μέσα στο Dubai Mall μπορείτε να απολαύσετε το φαντασμαγορικό θέαμα του Dubai Fountain, τα μαγικά σιντριβάνια που χορεύουν. Κλείστε τραπέζι στο μεξικάνικο εστιατόριο Tulum που θα βρείτε στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου και απολαύστε μια σπάνια “παράσταση” που θα σας ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις σας… Επιστροφή αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.
4

Ντουμπάι

4η μέρα Dubai ελεύθερη μέρα (Jeep Safari 4X4)  Dubai (Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο – προαιρετικό Jeep safari στην έρημο) Το πρωινό μας είναι ελεύθερο για να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία και το μπάνιο στην παραλία της Jumeirah. Ο “όμορφος φοίνικας” όπως είναι η ονομασία του Jumeirah Palm είναι ένα τεχνητό νησί σε σχήμα φοίνικα. Στα “φύλλα” του δεσπόζουν οι βίλες των επωνύμων, ενώ στην κορυφή του βρίσκεται το περίφημο Atlantis Hotel. Ξεναγηθείτε στο ξενοδοχείο, κάντε μια βουτιά στην ιδιωτική παραλία του (Nasimi beach) και διασκεδάστε σε κάποιο από τα πάρτι που διοργανώνονται καθημερινά. Δίπλα από το Atlantis Hotel βρίσκεται το υδάτινο πάρκο Aquaventure Waterpark. Το πάρκο προσφέρεται για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και αδρεναλίνης, με τον σωλήνα που περνάει από τους καρχαρίες να κόβει την ανάσα. Επίσης, σας προτείνουμε ένα μπάνιο στην Jumeirah Beach Residence (JBR) παρέα με ουρανοξύστες και φόντο το ξενοδοχείο Burj Al Arab. Στον περσικό κόλπο τα νερά είναι συνεχώς ζεστά και καθαρά, εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να φορέσετε το μαγιό και την καλή σας διάθεση. Τώρα, αν ανάμεσά σας περνάνε καμήλες μην παραξενευτείτε, βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον! Ενημερωτικά οι παραλίες με τον περισσότερο κόσμο και δωρεάν πρόσβαση είναι η JBR και η La Mer. Στη συνέχεια το μεσημέρι θα συγκεντρωθούμε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου για όσους θα ακολουθήσουν στην “περιπέτεια” της ερήμου. Επιβίβαση στα πολυτελή jeep 4X4 και ξεκινάει η μοναδική εμπειρία του “ extreme jeep safari “. Η αγαπημένη εκδρομή μικρών και μεγάλων. Μια μέρα που ανεβάζει την αδρεναλίνη, προσφέρει γέλιο, διασκέδαση και φυσικά την εμπειρία να βρεθείτε στη μέση της απέραντης ερήμου, εκεί που μερικά χρόνια πριν ζούσαν οι βεδουίνοι που ταξίδευαν στην έρημο με οδηγό τα αστέρια, το φεγγάρι και τον ήλιο. Φεύγουμε από το ξενοδοχείο με κλιματιζόμενα jeep 4×4 κλειστού τύπου και μετά από διαδρομή μίας ώρας φτάνουμε στο σημείο εκκίνησης του σαφάρι. Βάζουμε ζώνες και ξεκινάμε για να απολαύσουμε την μαγεία της οδήγησης μέσα στην έρημο από έμπειρους οδηγούς. Θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στη μέση της ερήμου, σε φάρμα με καμήλες και φυσικά για να απαθανατίσουμε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της ερήμου, μια μαγευτική ώρα που ο ήλιος παίζει με τα χρώματα της άμμου, τότε γίνεται αισθητή η διαφορά της θερμοκρασίας που αρχίζει να πέφτει μαζί με τον ήλιο. Στην συνέχεια διασχίζουμε την προστατευόμενη περιοχή του Ντουμπάι, όπου θα θαυμάσουμε γαζέλες και όρυγχες που ζουν ελεύθερα στην περιοχή. Τέλος καταλήγουμε στις τέντες των βεδουίνων όπου λαμβάνουν χώρα όλες οι δραστηριότητες. Sandboard (κατάβαση αμμόλοφου με σανίδα) στην έρημο, βόλτα με καμήλες, υποδοχή με αραβικό καφέ, τσάι και χουρμάδες. Και επειδή η περιπέτεια ανοίγει την όρεξη, μέχρι να ετοιμαστεί το δείπνο, μας περιμένουν κάποια πρώτα παραδοσιακά ορντέβρ, ενώ μπορείτε να δροσιστείτε με όσο νερό και αναψυκτικά θέλετε. Κάντε το παραδοσιακό τατουάζ με χένα, καπνίστε ναργιλέ ενώ μετά το δείπνο η έμπειρη Αιγύπτια χορεύτρια της κοιλιάς και ο Δερβίσης πραγματικά θα σας μαγέψουν! Επιστροφή αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.
5

Ντουμπάι - Άμπου Ντάμπι - Αθήνα

5η μέρα Ντουμπάι – Άμπου Ντάμπι – Αθήνα  Αναχώρηση στις 07.00 από το ξενοδοχείο μας για το αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι. Στο αεροδρόμιο θα έχετε ελεύθερο χρόνο για αγορές στα αφορολόγητα (duty free) που πραγματικά αξίζει να τα επισκεφθείτε. Στις συνέχεια επιβίβαση στο αεροπλάνο της Wizz Air και επιστροφή στην Αθήνα αφήνοντας πίσω μας την χώρα των Σεΐχηδων αλλά παίρνοντας μαζί μας τις καλύτερες αναμνήσεις!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική