5 ημέρες
Διάρκεια
Group
Tour Type
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία
Προορισμός

Κωνσταντινούπολη , η «Πόλη των Πόλεων»
Τι είναι αυτό που τόσο μας μαγεύει σ’ αυτή την πόλη; Η φαντασμαγορική τοπογραφία, τα επιβλητικά κατάλοιπα χιλιόχρονης ιστορίας, το βάρος της μνήμης τόσων αιώνων; Τίποτε από μόνο του και όλα σε συνδυασμό. Περισσότερο όμως αυτό που μας δένει με την Πόλη είναι τα πολλά της πρόσωπα. Οι γειτονιές της, που τόσο πολύ διαφέρουν, ώστε νομίζεις πως ανήκουν σε διαφορετικές πόλεις, που τις χωρίζουν χιλιάδες μίλια αλλά και πολιτισμοί. Ο πολύχρωμος και πολύβουος συρφετός των δρόμων και των αγορών της. Τα μυστικά των ξεχασμένων σοκακιών, η απρόσμενη αλλαγή στην αρχιτεκτονική και στον πληθυσμό από τον ένα δρόμο στον άλλον. Η «Πόλη» είναι ένα καλειδοσκόπιο εικόνων ασυνάρτητων μα γοητευτικών, μια πηγή θετικής ενέργειας στην οποία θέλεις να βυθιστείς ενώ συγχρόνως μπορείς εύκολα να ξεφύγεις. Να χαθείς σε αλλοτινούς μικρόκοσμους, λησμονώντας τα άγχη και ξεπερνώντας τους ορίζοντες της μικρής, δικής σου καθημερινότητας.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών-Ελ. Βενιζέλος
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 

Χριστούγεννα          22-26/12/2023,     23-27/12/2023,    26-30/12/2023

Πρωτοχρονιά           30/12/2023 – 3/1/2024

Θεοφάνεια                3-7/1/2024,     4-8/1/2024

ΗΜΕΡΕΣ 5
ΠΤΗΣΕΙΣ  
με  TURKISH AIRLINES
22/12/23 ΑΘΗΝΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΚ1844 09:50 – 12:20 26/12/23 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ ΤΚ1845 19:45 – 20:15
23/12/23 ΑΘΗΝΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΚ 1844 09:50 – 12:20 27/12/23 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ ΤΚ1845 19:45 – 20:15
26/12/23 ΑΘΗΝΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΚ1844 09:50 – 12:20 30/12/23 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ ΤΚ1845 19:45 – 20:15
30/12/23 ΑΘΗΝΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΚ1844 09:50 – 12:20 3/1/24 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ ΤΚ1845 19:45 – 20:15
3/1/24 ΑΘΗΝΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΚ1844 09:50 – 12:20 7/1/24 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ ΤΚ1845 19:45 – 20:15
4/1/24 ΑΘΗΝΑ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΤΚ1844 09:50 – 12:20 8/1/24 ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ ΤΚ1845 19:45 – 20:15

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα-Κωνσταντινούπολη-Αθήνα με πτήσεις της Turkish Airlines (συμπ. 1 αποσκευή 20 κιλά & 1 χειραποσκευή 8 κιλά ανά άτομο)

 

Μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές με ελληνόφωνο ξεναγό σύμφωνα με το πρόγραμμα

 

Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο / στη Μονή της Χώρας / στην Παναγία των Βλαχερνών / στην Παναγία την Μπαλουκλιώτισσα / στον Ναό της Αγίας Ειρήνης και τον Ναό της Αγίας Τριάδας  / στο Μινιατουρκ / στη Χαλκηδόνα / στα ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ / στη Σκεπαστή Αγορά (Capali Carsi), Αιγυπτιακή αγορά (Misir Carsisi) & Arasta Bazaar

Περιπατητική ξενάγηση στην Λεωφόρο του Πέρα

Ξενάγηση πόλης (Αγία Σοφία, Μπλέ Τζαμί, Βυζαντινό Ιππόδρομο, Βυζαντινό Υδραγωγείο, Τοπ Καπί)

Διαμονή (4 διανυκτερεύσεις) στα επιλεγμένα ξενοδοχεία ή παρόμοια με μπουφέ Πρόγευμα καθημερινά

 

Ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκιπόννησα

 

Κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο της εκδρομής στα Πριγκιποννήσια

 

Κρουαζιέρα στον Βόσπορο

Κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο της κρουαζιέρας στον Βόσπορο

 

Στην εκδρομή των Χριστουγέννων περιλαμβάνεται η μεταφορά ανήμερα τα Χριστούγεννα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την παρακολούθηση της Θεία Λειτουργίας

Στην εκδρομή των Θεοφανείων περιλαμβάνονται οι μεταφορές στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας και στο Κεράτιο Κόλπο για τον καθαγιασμό των Υδάτων

 

Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση έως 75 ετών.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Φόροι αεροδρομίων 155€

Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους (όπου απαιτείται)

Ενδεικτικό Κόστος εισόδων σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους:

Οι Τιμές είναι ανά άτομο (οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν)

Τοπ Καπί & Αγία Ειρήνη       750 Τουρκικές Λίρες

Βυζαντινό Υδραγωγείο          450 Τουρκικές Λίρες

Ντολμά Μπαχτσέ                    650 Τουρκικές Λίρες

 

Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Προαιρετικές επισκέψεις/εκδρομές/φαγητά/ποτά
Είσοδοι μουσείων, μνημείων, αρχαιολογικών χώρων, αξιοθέατα
Δημοτικός φόρος Διαμονής (πληρώνεται απευθείας στο Ξενοδοχείο  δωμάτιο / διανυκτέρευση)
Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  • Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων.
  • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.
  • Εάν ο καιρός δεν επιτρέπει την εκδρομή στα Πριγκιπόννησα, πραγματοποιείται οδική εκδρομή κατά μήκος του Βόσπορου.
  • Η Μονή της χώρας δε λειτουργεί προσωρινά λόγω εργασιών συντήρησης.
  • Μπλέ Τζαμί ( Τζαμί Σουλτάν Αχμέτ ) δε λειτουργεί προσωρινά λόγω εργασιών συντήρησης. Στην ξενάγησή μας θα το δούμε εξωτερικά (σε περίπτωση που επαναλειτουργήσει θα το επισκεφθούμε κανονικά).
  • Διαβατήριο ή Ταυτότητα τελευταίας 15ετίας απαραίτηταΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ: ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
  • Σημαντική υπενθύμιση: Παρόλο που στις χώρες που έχουν υπογράψει τη Συνθήκη Σένγκεν (Βέλγιο, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Δανία, Σουηδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Αυστρία) μπορείτε να ταξιδέψετε με πρόσφατη αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου, συνιστούμε να έχετε μαζί σας έγκυρο διαβατήριο. Επίσης, διαβατήριο απαιτείται και για κάθε ανήλικο παιδί.  Όσοι είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων, πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στο ταξιδιωτικό μας γραφείο, πριν την κράτηση.
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

Additional information

ΞενοδοχείοAKKA LUSH TAKSIM 4* BOUTIQUE, CVK PARK BOSHPORUS 5* DLX, CVK TAKSIM 4*SUP, NOVA PLAZA TAKSIM 4*
Ημ/νίες22/12/2023, 23/12/2023, 26/12/2023, 3/1/2024, 30/12/2023, 4/1/2023

1

Αθήνα - Κωνσταντινούπολη

1η μέρα: Πτήση για Κωνσταντινούπολη-Μπαλουκλί-Παναγία-Βλαχερνών-Πατριαρχείο-Πιερ Λοτί-Περιπατητική ξενάγηση   Αναχωρούμε αεροπορικώς για την Κωνσταντινούπολη, βασιλίδα των πόλεων μοναδική στον κόσμο που μοιράζεται σε δύο ηπείρους και είναι σύνδεσμος μεταξύ Ανατολής και Δύσης, μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Άφιξη στο αεροδρόμιο και η πρώτη μέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στην Παναγιά την Μπαλουκλιώτισσα. Καθ’ οδόν θα διασχίσουμε ένα μεγάλο τμήμα της Ευρωπαϊκής Κωνσταντινούπολης και αφού περάσουμε την μεγάλη γέφυρα του Κερατίου Κόλπου φτάνουμε στην παλιά πόλη. Ακολουθώντας τα Χερσαία Τείχη φτάνουμε στην περιοχή Μπαλουκλή. Εδώ θα προσκυνήσουμε το σημαντικότερο Αγίασμα της Ορθοδοξίας που συνδέεται με αμέτρητα θαύματα. Θα δούμε την πηγή, τα μνήματα των Πατριαρχών και θα επισκεφτούμε την μεγαλοπρεπή εκκλησία. Μετά το προσκύνημα θα κατευθυνθούμε στην περιοχή των Βλαχερνών. Καθ’ οδόν θα θαυμάσουμε τα εν μέρη αναστηλωμένα τείχη της Πόλης, ένα από τα σημαντικότερα αμυντικά έργα της παγκόσμιας ιστορίας που χρονολογούνται από τον 5ο μ.Χ. αιώνα και κτίστηκαν από τον αυτοκράτορα Θεοδόσιο Β’. Μία από τις περίφημες πύλες είναι και η Κερκόπορτα που σύμφωνα με την παράδοση από εκεί μπήκαν οι πρώτοι Γενίτσαροι στην Πόλη. Η δεύτερη μας στάση είναι στο Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος μετά το θαύμα που έγινε το 626 μ.Χ. Η τρίτη μας στάση θα είναι στην καρδιά του Φαναρίου όπου θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο, παγκόσμια έδρα της Ορθοδοξίας. Στην διαδρομή θα δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Ξυλόπορτας όπου λειτούργησε για μερικά χρόνια ως Πατριαρχικός Ναός, και την Βουλγάρικη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου, που είναι η μοναδική σιδερένια εκκλησία στον κόσμο. Θα θαυμάσουμε ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Πόλης, η Μεγάλη του Γένους Σχολή που το κτίσμα έχει την μορφή του αετού με τα φτερά ανοιχτά και συμβολίζει την αναγέννηση του Ελληνικού Γένους. Φθάνοντας στο Πατριαρχείο θα δούμε το ναό του Αγ. Γεωργίου και την Κλειστή Πύλη ,το χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε. Μετά το τέλος της ξεναγήσεως θα γίνει η μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα κάνουμε ένα περίπατο για να γνωρίσουμε την περιοχή του Πέρα με το ένδοξο κοσμοπολίτικο παρελθόν του.  Θα δούμε τον Ναό της Αγίας Τριάδος την μεγαλύτερη ελληνική εκκλησία της Πόλης και στην συνέχεια θα περπατήσουμε την Μεγάλη Λεωφόρο του Πέραν με τα εκπληκτικά νεοκλασικά κτήρια όπως το Σισμανόγλειο Μέγαρο, το Λύκειο Galatasaray, την Καθολική εκκλησία του Αγίου Αντωνίου και την στοά των λουλουδιών. Θα καταλήξουμε στο ξακουστό ξενοδοχείο “Pera Palace” που εξυπηρετούσε τους πελάτες του περίφημου “Orient Express”. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
2

Κωνσταντινούπολη

2η μέρα: Κωνσταντινούπολη – Ξενάγηση πόλης – Επίσκεψη στην αγορά Arasta Bazaar – Κλειστή Αγορά (Kapali Carsi)   Μπουφέ πρωινό και θα ξεκινήσουμε με την γνωριμία της βασιλεύουσας.  Οδεύοντας προς την καρδιά της ιστορικής πόλης καθ’οδόν θα διασχίσουμε τον Κεράτιο Κόλπο από την γέφυρα Ουνκαπανί (Unkapanı) και θα κατευθυνθούμε στον πρώτο από τους επτά λόφους την καρδιά της Αρχαιοελληνικής, Ρωμαϊκής, Βυζαντινής και Οθωμανικής πόλης. Θα περπατήσουμε την γραφική αγορά Arasta και θα επισκεφθούμε την πλατεία των αλόγων (At meydan) εκεί που βρισκόταν κάποτε ο περίφημος Ιππόδρομος που εγκαινίασε ο  Μέγας Κωνσταντίνος και έγινε η Στάση του Νίκα επί του Ιουστινιανού. Το κτίσμα καταστράφηκε και λεηλατήθηκε από τους σταυροφόρους το 1.204. Σώζονται όμως τρία μνημεία που διακοσμούσαν κάποτε το μνημείο, ο Οβελίσκος Θεοδοσίου, ο Τρίποδας των Πλαταιών και η Στήλη του Κωνσταντίνου Πορφυρογέννητου. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το Παλάτι του μεγάλου βεζίρη İbrahim Paşa (Pargalı) Πάργαλι, σήμερα μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, αξιόλογο να το επισκεφτεί κανείς στον ελεύθερο του χρόνο. Απέναντι του βρίσκεται το περίφημο Μπλε Τζαμί ή αλλιώς τέμενος Σουλτάν Αχμέτ που έδωσε το όνομά του σε όλη την συνοικία. Είναι το μοναδικό Οθωμανικό τέμενος με έξι μιναρέδες και έχει εξαιρετική διακόσμηση. Στην συνέχεια περνώντας δίπλα από το μεγαλύτερο χαμάμ της Πόλης τα λουτρά της Χουρέμ, φτάνουμε στον υπέρλαμπρο Ναό της Αγίας Σοφίας, της οποίας ο τρούλος έχει 55 μ. ύψος και 31 μ. διάμετρο. Χτίστηκε από τον Ιουστινιανό και είναι ένα από τα πλέον σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία όλων των εποχών. Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας με επίσκεψη στο «Βυζαντινό Υδραγωγείο το οποίο κτίστηκε για πρώτη φορά επί Κωνσταντίνου, αλλά πήρε την τελική του μορφή τον 6ο αιώνα επί Ιουστινιανού και επικράτησε να λέγεται «Υδραγωγείο του Ιουστινιανού». Είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή από τις 60 που χτίστηκαν επί βυζαντινής αυτοκρατορίας. Μετά από μία σύντομη στάση, θα επισκεφτούμε το Τοπ καπί, παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο έως και τον 19ο αιώνα με ωραιότατους εσωτερικούς κήπους και αυλές, σήμερα μουσείο των ανεκτίμητων θησαυρών τους με θέα προς τη θάλασσα του Μαρμαρά όπως και τον Ναό της Αγία Ειρήνης δίπλα στην Αγία Σοφία ο οποίος ήταν Βυζαντινή εκκλησία, σήμερα λειτουργεί ως μουσείο και είναι πλέον γνωστή με την ονομασία AyaIrini. Χτίστηκε από τον Μέγα Κωνσταντίνο και ονομαζόταν και ”Πατριαρχείο”. Μέχρι το 360μχ και πριν την κατασκευή της Αγίας Σοφίας ήταν η μητρόπολη της Κωνσταντινούπολης , καταστράφηκε για πρώτη φορά από τον όχλο στην «Στάση του Νίκα» επί Ιουστινιανού για να ανοικοδομηθεί στην ίδια θέση από τον ίδιο αυτοκράτορα. Η σημερινή μας ημέρα θα κλείσει με επίσκεψη στο γραφικό και πολύβουο Καπαλί Τσαρσί (Κapali Carsi) -την Σκεπαστή Αγορά- με τους 100 δρόμους και τα 4.000 καταστήματα. Στην διαδρομή μας προς την αγορά θα δούμε αρκετά παλιά αρχοντικά και μνημεία διαφόρων εποχών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3

Κωνσταντινούπολη

3η μέρα: Κωνσταντινούπολη – Επίσκεψη στα ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ – Χαλκηδόνα – Πριγκηπόννησα  Μπουφέ πρωινό και η σημερινή μας ημέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψή στα ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ, ένα από τα ωραιότερα παλάτια του κόσμου, τις «Βερσαλλίες της Ανατολής» επάνω στον Βόσπορο. Μόνο για την κατασκευή του κτίσματος με τα 285 δωμάτια και τα 46 σαλόνια δαπανήθηκαν πάνω από 35 τόνους χρυσού. Στην είσοδο του παλατιού αυτού που έζησαν οι έξι τελευταίοι σουλτάνοι βρίσκεται ο εντυπωσιακός πύργος του ρολογιού και το τζαμί του παλατιού σε ρυθμό μπαρόκ με τους λεπτότερους μιναρέδες του κόσμου. Έπειτα αναχωρούμε για την Ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Αφού περάσουμε την μεγάλη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου που είναι η πρώτη που ένωσε τις δύο ηπείρους απ’ όπου θα θαυμάσουμε την Ασιατική και την Ευρωπαϊκή παραλία του Βοσπόρου, τον Πύργο του Λεάνδρου και το ιστορικό κέντρο. Θα κάνουμε μία στάση στην Χαλκηδόνα όπου στο κέντρο της γραφικής συνοικίας βρίσκεται ο Ναός της Αγίας Ευφημίας όπου είχε γίνει η 4η Οικουμενική Σύνοδος. Θα συνεχίσουμε για την ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκιπόνησσα. Αναχωρούμε με το πούλμαν για την αποβάθρα του “Bostanci“ από όπου θα πάρουμε το πλοιάριο για την ολοήμερη εκδρομή μας. Επιβίβαση στο πλοιάριο για την ολοήμερη εκδρομή προς τη Χάλκη και τη Θεολογική Σχολή, την Πρίγκηπο, τα δημοφιλή Πριγκιποννήσια. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Επιστροφή με το πλοιάριο από την Πρίγκηπο για το Bostanci. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Σας προτείνουμε για το βράδυ προαιρετικά ( έξοδα ατομικά ) διασκέδαση σε κέντρο με οριεντάλ και παραδοσιακούς χορούς και να δοκιμάσετε την τοπική πικάντικη κουζίνα με φαγητό και ποτό. Διανυκτέρευση.
4

Κωνσταντινούπολη

4η μέρα: Κωνσταντινούπολη – Αιγυπτιακή αγορά – Κρουαζιέρα στο Βόσπορο  Μπουφέ πρωινό και θα ξεκινήσουμε με επίσκεψη στην αγορά Μπαχαρικών (Αιγυπτιακή αγορά) Misir Carsιsi. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το τέμενος Γιενί Τζαμί (Yeni Camii) που χτίστηκε το 1.662 μαζί με την Αιγυπτιακή Αγορά. Έπειτα θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στις όχθες του Βοσπόρου όπου θα δούμε τα εκπληκτικά ξύλινα αρχοντικά που οι ντόπιοι τα αποκαλούν «yalı», τα παλάτια των σουλτάνων όπως το Ντολμάμπαχτσέ, το Τσιραγάν και το Μπεϊλερμπεγί και στο στενότερο σημείο τα κάστρα της Ρούμελης και της Ανατολής. Αφού πλησιάσουμε την δεύτερη γέφυρα θα επιστρέψουμε πίσω στο λιμάνι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
5

Κωνσταντινούπολη - Αθήνα

5η μέρα: Κωνσταντινούπολη – Ελεύθερη ημέρα στη διάθεση σας – Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής   Ελεύθερη ημέρα στη διάθεση των πελατών για βόλτες και περιπλανήσεις στην μαγική Κωνσταντινούπολη. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Τιμοκατάλογος

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ /  ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ

12 ΕΤΩΝ ΣΕ EXTRA BED

ΦΟΡΟΙ
RITZ CARLTON  5* DLX  

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023

 

5 ΗΜΕΡΕΣ

 

  22-26/12/2023

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ  € 155
CVK PARK BOSHPORUS 5* 950 € 1.350 € 750 €
CVK TAKSIM 4*SUP    ή

AKKA LUSH 4* SUP SPECIAL BOUTIQUE

715 € 935 € 585 €
NOVA PLAZA TAKSIM 4* 640 € 800 € 555 €
RITZ CARLTON  5* DLX ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023

 

5 ΗΜΕΡΕΣ

 

  23-27/12/2023

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ  € 155
CVK PARK BOSHPORUS 5* 900 € 1.300 € 700 €
CVK TAKSIM 4*SUP    ή

AKKA LUSH 4* SUP SPECIAL BOUTIQUE

670 € 860 € 560 €
NOVA PLAZA TAKSIM 4* 610 € 750 € 525 €
RITZ CARLTON  5* DLX ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023

 

5 ΗΜΕΡΕΣ

 

  26-30/12/2023

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ  € 155
CVK PARK BOSHPORUS 5* 950 € 1.350 € 750 €
CVK TAKSIM 4*SUP    ή

AKKA LUSH 4* SUP SPECIAL BOUTIQUE

715 € 935 € 585 €
NOVA PLAZA TAKSIM 4* 640 € 800 € 555 €
RITZ CARLTON  5* DLX ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2024

 

5 ΗΜΕΡΕΣ

 

  30/12/23-3/1/24

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ  € 155
CVK PARK BOSHPORUS 5* 1.100 € 1.700 € 700 €
CVK TAKSIM 4*SUP    ή

AKKA LUSH 4* SUP SPECIAL BOUTIQUE

715 € 935 € 585 €
NOVA PLAZA TAKSIM 4* 640 € 800 € 555 €
RITZ CARLTON  5* DLX  

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2024

 

5 ΗΜΕΡΕΣ

 

  3-7/1/2024

 4-8/1/2024

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ  € 155
CVK PARK BOSHPORUS 5* 900 € 1.300 € 700 €
CVK TAKSIM 4*SUP    ή

AKKA LUSH 4* SUP SPECIAL BOUTIQUE

670 € 860 € 560 €
NOVA PLAZA TAKSIM 4* 610 € 750 € 525 €

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική