H πιο κεφάτη και καλλιτεχνική πόλη ολόκληρης της Ευρώπης: η Βαρκελώνη σε περιμένει και φέτος για ένα μοναδικό ταξίδι!
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ | Διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών-Ελ. Βενιζέλος | ||||||||||
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ |
24 Δεκεμβρίου 2023 |
||||||||||
ΗΜΕΡΕΣ | 5 | ||||||||||
ΠΤΗΣΕΙΣ | με Vueling
1η ημέρα ΑΘΗΝΑ – ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ VY8101 11:50 – 14:00 5η ημέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ – ΑΘΗΝΑ VY8102 16:50 – 20:40 |
||||||||||
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ |
|
||||||||||
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ |
|
||||||||||
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ | -Για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος η ροή μπορεί να διαφοροποιηθεί χωρίς όμως να παραλειφθεί κάτι.
–Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό της εκδρομής 3 ημέρες πριν από την αναχώρηση. |
Additional information
Ξενοδοχείο | EVENIA ROSSELO 4*, GOTICO 4* |
---|---|
Ημ/νίες | 24/12/2023 |
Αθήνα – Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Barcelona – Figueres – Girona
Βαρκελώνη - Αθήνα
Tιμοκατάλογος
Τιμή κατ΄ άτομο | 24/12/2023 5 μέρες |
Δίκλινο | € 595 |
Παιδικό έως 11 ετών | € 545 |
Μονόκλινο | € 875 |
Η κουζίνα της Καταλονίας συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Το κυνήγι, τα λουκάνικα, τα αλλαντικά και τα ψαρικά συνδυάζονται με το σαφράν που έφεραν οι Άραβες, το σκόρδο, τα μπαχαρικά και τα λαχανικά. Μερικά παραδοσιακά πιάτα είναι η πασίγνωστη paella, τα canelones a la Barcelonesa (κανελόνια με χοιρινό και συκώτι κοτόπουλου), η Amanida Catalana (σαλάτα με λαχανικά και καπνιστό κρέας ή τυρί ή θαλασσινά), το pollastre amb llagosta (κοτόπουλο με αστακό, ντομάτα και φουντούκια), το Graellada de Marisc (οστρακοειδή στα κάρβουνα με σκορδάτη μαγιονέζα) και, βέβαια, τα περιβόητα tapas: truita espanyola (παραδοσιακή ομελέτα με πατάτες και κρεμμύδια), pernil (χοιρινή ωμοπλάτη με καρυκεύματα), pan con tomate (ζεστό ψωμί με ντομάτα, λάδι και σκόρδο), τηγανητά καλαμαράκια, στρείδια, σπανακοπιτάκια ή pescaditos fritos (τηγανητά ψαράκια). Όσο για τα γλυκά, ξεχωρίζουν η Crema Catalana (creme brulee) και τα turrones (παστέλια με καραμέλα, μέλι ή σοκολάτα).
Κριτικές
Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν.
Γράψτε μια κριτική