+30 210 729 8888

Άμστερνταμ 5 ημέρες ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2024
Από 645€
Τύπος: Group
Προορισμός: Άμστερνταμ, Ευρώπη, ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Διάρκεια: 5 ημέρες
Ξενοδοχείο: Postillion Amsterdam 4*

Άμστερνταμ, μία από τις πιο ζωντανές μεγαλουπόλεις της Βόρειας Ευρώπης. ..μια πόλη κτισμένη πάνω σε πολυάριθμα νησάκια, που συνδέονται μεταξύ τους με γραφικές γέφυρες και διώρυγες, ενώ τα κανάλια στα οποία καθρεφτίζονται οι υπέροχης αρχιτεκτονικής προσόψεις των σπιτιών της, τα αμέτρητα ποδήλατα, αλλά και τα παγκοσμίου φήμης μουσεία της, αποτελούν αναπόσπαστα χαρακτηριστικά της.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών-Ελ. Βενιζέλος
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

22, 24  Δεκεμβρίου  2024

ΗΜΕΡΕΣ 5
ΠΤΗΣΕΙΣ Πτήσεις με KLM
ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ    KL1952     06:00 - 08:35
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ    KL1957      20:55 - 01:05
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Άμστερνταμ - Αθήνα με πτήσεις της KLM 04 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Postillion Amsterdam 4* ή παρόμοιο

Πρωινό καθημερινά

 

Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

Μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο (Amsterdam) Ξενάγηση της πόλης του Άμστερνταμ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Φόροι αεροδρομίων €285
Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
Είσοδοι μουσείων / μνημείων
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή είναι προαιρετικό
Προαιρετική εκδρομή Ρότερνταμ, Χάγη, Ντελφτ από 95€ / άτομο
 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  • Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων.
  • Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων. Τελικό ημερήσιο πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

Πρόγραμμα

1

Αθήνα – Άμστερνταμ

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΒΟΛΕΝΤΑΜ   Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για το διεθνές αεροδρόμιο του Άμστερνταμ. Άφιξη και αναχώρηση για την πρώτη μας γνωριμία με την πρωτοποριακή πρωτεύουσα της Ολλανδίας ακολουθώντας την παραποτάμια, γεμάτη πράσινο ζώνη κατά μήκος του ποταμού Άμστελ. Κατά τη διαδρομή θα δούμε το διάσημο ανεμόμυλο του Rembrandt και το εντυπωσιακό γήπεδο Arena, έδρα της Ajax. Συνεχίζουμε με προορισμό το παραδοσιακό ψαροχώρι Βόλενταμ, όπου θα απολαύσουμε τη βόλτα μας στα στενά σοκάκια και το γραφικό λιμανάκι περπατώντας δίπλα σε πολύχρωμα καταστήματα λαϊκής τέχνης και παραδοσιακά μπιστρό που σερβίρουν τοπικές λιχουδιές. Ο περίπατος μας στην προκυμαία θα μας αποκαλύψει τα σημεία όπου μεταφόρτωναν τα τοπικά προϊόντα όπως ψάρια, γάλα και τυρί, ξεκινώντας το ταξίδι τους για τις αγορές του Άμστερνταμ. Ολοκληρώνουμε την εμπειρία μας στην ολλανδική ύπαιθρο με επίσκεψη σε τοπικό τυροκομείο όπου θα ενημερωθούμε για τις μεθόδους παραγωγής και θα δοκιμάσουμε τα πασίγνωστα ολλανδικά τυριά. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Διανυκτέρευση.
2

Άμστερνταμ

2η μέραΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ - «HOUSE OF COSTER DIAMONDS»   Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Πλατεία των Μουσείων, όπου θα επισκεφθούμε με δωρεάν είσοδο τον παλαιότερο οίκο διαμαντιών παγκοσμίως, το «House of Coster Diamonds». Θα γνωρίσουμε τη διαδικασία παραγωγής τους από το αρχικό έως το τελικό στάδιο και θα δούμε ιστορικά κομμάτια από την τεράστια συλλογή του. Υπόλοιπο της ημέρας στη διάθεσή σας. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τα φημισμένα μουσεία Van Gogh και Rijks που βρίσκονται απέναντι, να περπατήσετε κατά μήκος των καναλιών διπλά στα παλιά αρχοντικά και τις όμορφες γέφυρες ή να απολαύσετε έναν καφέ ή το γεύμα σας σε κάποιο από τα αμέτρητα καφέ/μπαρ και εστιατόρια. Διανυκτέρευση.
3

Άμστερνταμ

3η μέρα: AMSTERDAM SHOPPING EXPERIENCE (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)    Πρωινό και ελεύθερη ημέρα για να εξερευνήσετε το γιορτινό Άμστερνταμ. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τις φημισμένες αγορές της πόλης, όπως την Kalverstraat (πρώτος εμπορικός πεζόδρομος της Ευρώπης μετά τον Β' Παγκόσμιο) και την P.C Hooftstraat, η οποία φιλοξενεί παγκόσμιους οίκους μόδας. Μην παραλείψετε μια βόλτα στη γραφική περιοχή Jordaan και στους «Εννέα δρόμους» (9 Straatjes). Στα εμπορικά πολυκαταστήματα Bijenkorf και Magna Plaza (πρώην κτίριο του ταχυδρομείου, χτισμένο το 1895) μπορείτε να συνδυάσετε τις αγορές σας με καφέ ή γεύμα. Εναλλακτικά περιηγηθείτε στο ζωολογικό ή το βοτανικό κήπο στο μητροπολιτικό πάρκο, σε κάποιο από τα μουσεία/γκαλερί ή στις υπαίθριες αγορές. Διανυκτέρευση.
4

Άμστερνταμ

4η μέρα:  ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ - ΧΑΓΗ - ΝΤΕΛΦΤ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)   Πρωινό και ακολουθεί προαιρετική εκδρομή στο Ρότερνταμ, τη Χάγη και τη μεσαιωνική πόλη Ντελφτ (κόστος 95€). Στο Ρότερνταμ θα γνωρίσουμε το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης, θα δούμε επιβλητικούς ουρανοξύστες, σύγχρονα κτίρια και τις εντυπωσιακές γέφυρες «Willem & Erasmus». Στη Χάγη, την «αριστοκρατική» πόλη, Έδρα Διεθνών Οργανισμών και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου θα θαυμάσουμε το περίφημο Διεθνές Δικαστήριο γνωστό και ως «Παλάτι της Ειρήνης» όπου μαζί με τις αριστοκρατικές επαύλεις και τα μοναδικής αρχιτεκτονικής οικοδομήματα στεγάζουν Υπουργεία και Πρεσβείες. Συνεχίζουμε για το Ντελφτ, πρώτη πρωτεύουσα του ολλανδικού κράτους, μια ιστορική πόλη με πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο, ιδιαίτερα κανάλια, θαυμαστό Δημαρχείο και τους μεγαλοπρεπείς Βασιλικούς Ναούς. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
5

Άμστερνταμ

5η μέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΑΘΗΝΑ  Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουτρέχτη, μια ξεχωριστή πόλη στην «καρδιά» της χώρας που κατά τον 17ο Χρυσό Αιώνα διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο και εξελίχθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερά κέντρα εμπορείου. Ξεχωρίζει ο Καθεδρικός Ναός Dom-St. Martin, που μαζί με το ιστορικό κέντρο και τα παραδοσιακά κτίρια, την καθιστούν μια από τις πιο χαρακτηριστικές πόλεις της Ολλανδίας. Ελεύθερος χρόνος μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

Τιμοκατάλογος

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ        Τιμή κατ’ Άτομο 
Τιμή κατ’ άτομο Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο Παιδικό έως 11 ετών Μονόκλινο
Early booking 645 575  € 825
5  ημέρες 745 € 695  € 925
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ξενοδοχείο δε διαθέτει τρίκλινα δωμάτια.

Tips

Η πρωτεύουσα της κοσμοπολίτικης Ολλανδίας, το ξακουστό Άμστερνταμ, είναι μία από τις πιο ζωντανές μεγαλουπόλεις της Βόρειας Ευρώπης. Εδώ η τέχνη, η γαστρονομία, το shopping, τα coffee shops και το Red Light District συνυπάρχουν με τρόπο μοναδικό. Η "Βενετία του Βορρά" όπως επονομάζεται χάρη στην ιδιαίτερη πολεοδομία της, είναι μια πόλη κτισμένη πάνω σε πολυάριθμα νησάκια, που συνδέονται μεταξύ τους με γραφικές γέφυρες και διώρυγες, ενώ τα κανάλια στα οποία καθρεφτίζονται οι υπέροχης αρχιτεκτονικής προσόψεις των σπιτιών της, τα αμέτρητα ποδήλατα, αλλά και τα παγκοσμίου φήμης μουσεία της, αποτελούν αναπόσπαστα χαρακτηριστικά της. Στην πόλη υπάρχουν πάνω από εκατό χιλιόμετρα κανάλια που κόβουν την πόλη σε πάνω από 90 νησιά, που συνδέονται με πάνω από 1500 γέφυρες! Τα τέσσερα κεντρικά κανάλια (Singel, Herengracht, Prinsengracht, Keizersgracht) σκάφτηκαν τον 17ο αιώνα στην χρυσή εποχή της Ολλανδικής αυτοκρατορίας, ενώ σχηματίζουν ομόκεντρες ζώνες γύρω από την πόλη. Χωρίς αμφιβολία λοιπόν, τα κανάλια του Άμστερνταμ είναι και η υπογραφή της πόλης και μια βόλτα σε αυτά προσφέρει μια διαφορετική θέαση, με πάνω από 1550 διατηρημένα ιστορικά σπίτια η μνημεία. Έτσι για να είναι ολοκληρωμένη η επίσκεψη σας στην ολλανδική πρωτεύουσα, θα πρέπει να κάνετε μια κρουαζιέρα ανάμεσα στα κανάλια. Τα καραβάκια περνούν από όλα τα σημαντικά κτίρια της πόλης, ενώ συνήθως υπάρχει ηχογραφημένος οδηγός σε Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά. Οι διαφορετικές εταιρίες που προσφέρουν βόλτες με τα καραβάκια παρέχουν από απλά προγράμματα περιήγησης μέχρι δείπνο η μεσημεριανό σε ένα καραβάκι. Ιδρύθηκε στα τέλη του 12ου αιώνα ως μικρό αλιευτικό χωριό στις όχθες του ποταμού Άμστελ, από όπου και πήρε το όνομά του. Σήμερα αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας. Βρίσκεται στο βόρειο μέρος της ευρύτερης περιοχής Ράντσταντ (Randstad), μία από τις μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές της Ευρώπης.

Αξίζει κανείς να περπατήσει σε ένα από τα κανάλια του μεσαιωνικού κέντρου. Να ακούσει τα κουδουνάκια των ποδηλάτων, να δει τους εμπόρους να ξεφορτώνουν πολύχρωμα λουλούδια στις υπαίθριες αγορές και να δοκιμάσει τις διάσημες τοπικές μπύρες.
Η πόλη είναι γνωστή για τα πολλά εξαιρετικά μουσεία και χώρους τέχνης.
Η πλατεία Νταμ (Dam) είναι η κεντρικότερη πλατεία της πόλης και μαζί με τα διάσημα κτίρια που την περιβάλλουν είναι ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του Άμστερνταμ. Νταμ στα Ολλανδικά σημαίνει φράγμα και αυτή ακριβώς ήταν η λειτουργία της πλατείας τον καιρό της δημιουργίας της. Φτιάχτηκε περίπου το 1270 και αποτελούσε την πρώτη ένωση των δυο μερών του ποταμού Άμστελ (Amstel). Στην συνέχεια και καθώς το φράγμα μεγάλωνε, ενώθηκε με μια παρακείμενη πλατεία και έγινε η εμπορική και πολιτική καρδιά της πόλης μετά και την δημιουργία του δημαρχείου επί της πλατείας. Στην Dam σήμερα δεσπόζει το εντυπωσιακό βασιλικό παλάτι και πρώην δημαρχείο (Koninklijk Paleis).  Ακριβώς δίπλα βρίσκεται η Νέα Εκκλησία (Neuwe Kerk). Πρόκειται για ένα γοτθικό ναό του 15ου αιώνα. Τέλος, εδώ θα βρείτε επίσης το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Madame Tussaud's (η είσοδος κοστίζει 18€), το ιστορικό πολυκατάστημα De Bijenkorf, το πρώην Κεντρικό Ταχυδρομείο (Magna Plaza) και έναν εντυπωσιακό οβελίσκο, που είναι αφιερωμένος στα θύματα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.
Ίσως να μην το γνωρίζετε αλλά το Άμστερνταμ έρχεται πρώτο σε αναλογία συγκέντρωσης μουσείων στον κόσμο, αφού διαθέτει πάνω από 60! Το Εθνικό Μουσείο της Ολλανδίας (Rijksmuseum) είναι το σπουδαιότερο της χώρας και αυτό με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, αφού προσελκύει πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες τον χρόνο! Πρόκειται για ένα ορόσημο του Άμστερνταμ, που άνοιξε το 1885 και περιλαμβάνει τους καλύτερους πίνακες που αντιπροσωπεύουν την ολλανδική ζωγραφική, ανάμεσα στους οποίους έργα των Φρανς Χαλς, Βερμέερ μέχρι τον Ρέμπραντ. Η είσοδος κοστίζει 19€. την πλατεία των Μουσείων (Museumplein) θα βρείτε ένα ακόμη πολύ σημαντικό Μουσείο του Άμστερνταμ, αυτό που είναι αφιερωμένο στον Ολλανδό ζωγράφο Van Gogh (Van Gogh Museum). Η είσοδος κοστίζει 19€, αλλά συνήθως είναι sold out, οπότε φροντίστε να κλείσετε τα εισιτήρια σας online. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το Moco Museum. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο μουσείο του Άμστερνταμ, αφού άνοιξε τις πύλες του μόλις το 2016, με στόχο να φέρει στο προσκήνιο εκθέσεις με πρωταγωνιστές και πρωτοπόρους του κόσμου της σύγχρονης τέχνης. Η είσοδος κοστίζει 14,5€.
Η οικία της Άννας Φρανκ (Anne Frank Huis) στο κέντρο του 'Άμστερνταμ είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά φορτισμένα κτίρια στη πόλη. Πρόκειται για τη κρυφή περιοχή, όπου η Άννα Φράνκ κρυβόταν επί δυο χρόνια από τους Ναζί και έγραψε το περίφημο ημερολόγιό της, κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Το αυθεντικό ημερολόγιο είναι τοποθετημένο ως κομμάτι των μόνιμων εκθεμάτων και παρουσιάζεται σε γυάλινη προθήκη. Τα εισιτήρια πωλούνται μόνο online και συνήθως εξαντλούνται μήνες πριν, για αυτό αν θέλετε να το επισκεφτείτε θα πρέπει να προνοήσετε. Η είσοδος κοστίζει 10€, ενώ διατίθεται δωρεάν ακουστική ξενάγηση.
Το Μουσείο της Πόλης του Άμστερνταμ (Amsterdam Museum) ιδρύθηκε το 1975 και ονομάζονταν μέχρι το 2011 Μουσείο Ιστορίας του Άμστερνταμ. Είναι ένα μουσείο που διηγείται το πώς ένα μικρός οικισμός κατά μήκος του ποταμού Άμστελ, έγινε κατά των δέκατο έβδομο αιώνα το κέντρο του παγκόσμιου εμπορίου και είναι σήμερα μια πολύχρωμη μητρόπολη με εξαιρετικά ανταγωνιστική οικονομία και ιδανικές συνθήκες ζωής για τους κατοίκους του. Το μουσείο ασχολείται ιδιαίτερα με τα κανάλια της πόλης. Η είσοδος κοστίζει 15€.
Στις όχθες του ποταμού βρίσκονται πολλά σημαντικά κτήρια, όπως ο συναυλιακός χώρος "Stopera" και η όπερα "Carre theatre". Ο ποταμός Άμστελ διαθέτει και πάρα πολλές γέφυρες, την Blauwbrug, την Hoge Sluis και την Berlagebrug. Όμως η διασημότερη γέφυρα του ποταμού είναι με διαφορά η Magere Brug ή αλλιώς η Κοκαλιάρα γέφυρα, που πρωταγωνίστησε στην ταινία James Bond "τα διαμάντια είναι για πάντα". Η παρούσα γέφυρα χτίστηκε το 1934 και αντικατέστησε μια ίδια γέφυρα που βρισκόταν στο σημείο από το 1691 και λόγω της στενότητάς της, οι ντόπιοι την αποκαλούσαν κοκαλιάρα. Από το 2003 η γέφυρα χρησιμοποιείται μόνο από πεζούς η ποδήλατα, συμβολίζοντας το νέο μεταφορικό μοντέλο της πόλης. Λίγα λεπτά από το κέντρο του Άμστερνταμ θα έρθετε αντιμέτωποι με το πάρκο του Φόντελ (Vondelpark). Πρόκειται για μια όαση πράσινου, που δέχεται περίπου 10 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως και άνοιξε το 1865, με αρχική ονομασία "Νέο Πάρκο", ενώ αργότερα πήρε την σημερινή του ονομασία προς τιμήν του συγγραφέα του 17ου αιώνα "Joost van den Vondel", άγαλμα του οποίου θα βρείτε μέσα στο πάρκο. Στο πάρκο θα βρείτε επίσης ένα μουσείο ταινιών, ένα ανοιχτό θέατρο και αρκετές καφετέριες-restaurants. Η πλατεία του Ρέμπραντ (Rembrandtplein) πήρε φυσικά το όνομα της από τον πασίγνωστο Ολλανδό ζωγράφο, το σπίτι του οποίου βρισκόταν ακριβώς εκεί και σήμερα λειτουργεί ως μουσειακός χώρος. Η πλατεία είναι συνδεδεμένη με την νυχτερινή ζωή του Άμστερνταμ, αφού εκεί θα βρείτε πολλά clubs, bars και coffee shops, όπως και ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ και διάφορα μαγαζιά κάθε είδους. Στο κέντρο της πλατείας βρίσκεται το επιβλητικό άγαλμα του Ρέμπραντ, που από το 2006 έχει παρέα αρκετά ακόμη χάλκινα αγαλματίδια. Αυτά σχεδιάστηκαν από τους Ρώσους Mikhail Dronov and Alexander Taratynov, στο πλαίσιο του εορτασμού των 400 χρόνων του καλλιτέχνη, αναπαριστώντας τον διασημότερο πίνακα του ζωγράφου, το “The Night Watch”. Η υπαίθρια αγορά Albert Cuyp αποτελεί αναμφίβολα την πιο γνωστή και πολυσύχναστη εξωτερική αγορά της Ευρώπης! Διαθέτει πάνω από τριακόσιους πάγκους με τεράστια ποικιλία προϊόντων όλων των κατηγοριών, από τοπικές λιχουδιές και φρέσκα φρούτα, μέχρι ενδύματα και υποδήματα. Η αγορά βρίσκεται στην περιοχή Pijp και είναι περιτριγυρισμένη από ευχάριστες καφετέριες και μικρά καταστήματα. Φυσικά αφού βρίσκεστε στην χώρα των λουλουδιών και πιο συγκεκριμένα στη πατρίδα της τουλίπας, θα πρέπει να περάσετε μια βόλτα από την ομώνυμη ανοιχτή αγορά (Bloemenmarkt). Ιδρύθηκε το 1862 και απλώνεται παράλληλα με το κανάλι Singel στο κέντρο του Άμστερνταμ. Εκεί θα βρείτε να αγοράσετε σπόρους και βολβούς από τα εθνικά λουλούδια της Ολλανδίας, καθώς επίσης διακοσμητικά κήπου και σουβενίρ. Για πολλούς η περιοχή Jordaan είναι από τις πιο όμορφες του Άμστερνταμ και όχι άδικα. Στο παρελθόν ήταν ιδιαίτερα υποβαθμισμένη και έμεναν μόνο άνθρωποι της λεγόμενης εργατικής τάξης και μετανάστες. Σήμερα όμως το σκηνικό έχει αλλάξει άρδην, αφού η πρώην «φτωχογειτονιά» έχει ανακαινιστεί και πλέον κατοικείται από ένα ζωηρό μείγμα σπουδαστών, ευκατάστατων επιχειρηματιών και δημιουργικών επαγγελματιών. Η Jordaan είναι μια πανέμορφη-ατμοσφαιρική περιοχή, με στενά δρομάκια, γραφικά κανάλια, εναλλακτικά καφέ, γκαλερί τέχνης και μοναδικά καταστήματα. Μπορείτε εύκολα να χαθείτε σε έναν ευχάριστο περίπατο μέσα στα γοητευτικά δρομάκια που συνδέουν τα 4 κύρια κανάλια. Tο Κέντρο Επισκεπτών της μπύρας Heineken, το οποίο στεγάζετε σε ένα ιστορικό ζυθοποιείο, το πρώτο που παρήγαγε την μπύρα Heineken. Το ζυθοποιείο αποτελούσε το βασικό χώρο παραγωγής της μπύρας μέχρι και το 1867, όταν και αντικαταστάθηκε από έναν νεότερο μοντέρνο χώρο στα προάστια της πόλης. Το 1991 το ζυθοποιείο άνοιξε της πύλες του ως κέντρο πληροφόρησης του κοινού και μετά την μεγάλη του εμπορική επιτυχία αναβαθμίστηκε το 2001, ενώ με την σημερινή του μορφή λειτουργεί μετά την ανακαίνιση του το 2008. Αποτελείται από τέσσερα επίπεδα, τα ιστορικά χειροποίητα αντικείμενα, την εξερεύνηση του προϊόντος, τη δειγματοληψία και τα διαδραστικά εκθέματα σχετικά με τη τεχνολογία της σύγχρονης παραγωγής μπύρας. Με το εισιτήριο που κοστίζει 18€, θα έχετε την δυνατότητα να γευτείτε τρείς μπύρες της ομώνυμης ζυθοποιίας, εντελώς φρέσκες αφού είναι το περισσότερο τριών ημερών. Τέλος, μπορείτε να τυπώσετε ένα μπουκάλι Heineken με το όνομα σας, να χαράξετε κάτι σε κάποιο ποτήρι και να αγοράσετε δεκάδες αναμνηστικά όλων των ειδών από το gift shop στο ισόγειο. Μη ξεχάσετε να απολαύσετε τον καφέ σας στο Grasshoper (Oudebrugsteeg 16 Ground floor, 1012 JP Amsterdam The Netherlands) με θέα στα κανάλια του Άμστερνταμ!