7 ημέρες
Διάρκεια
Ατομικό οργανωμένο, Γαμήλια
Tour Type
Ασία, Ινδία
Προορισμός

Όσοι έχουν επισκεφτεί την Ινδία την περιγράφουν ως έναν τόπο γεμάτο χρώματα, μυρωδιές και αξέχαστες εικόνες. Καμία όμως περιγραφή, καμία φαντασία δεν μπορεί να φτάσει αυτά που βλέπει και βιώνει κανείς όταν πάει εκεί…

To Χρυσό Τρίγωνο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά προγράμματα της Ινδίας.

Καλύπτει τρεις ιστορικές πόλεις της Ινδίας – το Δελχί (πρωτεύουσα της Ινδίας), την Άγκρα (η πόλη του Ταζ Μαχάλ) και την Τζαϊπούρ (το ροζ πόλη της Ινδίας).

Με αυτό το πρόγραμμα, σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε την κουλτούρα, τις αξίες και τις παραδόσεις καθώς και την επιδεικτική αρχιτεκτονική της Ινδίας

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών-Ελ. Βενιζέλος
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Καθημερινά
ΠΤΗΣΕΙΣ  Με Turkish
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Aεροπορικά εισιτήρια σε ειδική οικονομική θέση (W class) με Turkish Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης(για έκδοση έως 31/03/17) 5 διανυκτερεύσεις με πρωινό
Μεταφορές  από και πρός το αεροδρόμιο Συνάντηση κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο από τοπικό αντιπρόσωπό μας
Αγγλόφωνος ξεναγός Εκδρομές / Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται
Είσοδοι σε μουσεία Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου μας
Ενημερωτικά έντυπα Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Φόροι Αεροδρομίων (€ 300 περίπου) Έξοδα Βίζας, Φιλοδωρήματα

 

Πόλη Ξενοδοχεία Διανυκτερεύσεις
Δελχί Atrio Boutique

Regent Grand Hotel

The Muse Sarovar Portico

2 νύχτες
Άγκρα Sarovar Crystal Premier

Mansingh Palace

Four Point By Sheraton

1 νύχτα
Τζαϊπούρ Radisson Blu

Ramada

Mansingh Hotel

Souvenir Premier

2 νύχτες
Τιμή κατ’ άτομο σε 2κλινο
Εφόσον ταξιδέψουν 2 άτομα € 579
Εφόσον ταξιδέψουν 4 άτομα € 525

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ: Travel Art Tours – Χρυσό Τρίγωνο 5N 7Η – ΑΠΡ-ΣΕΠ17

Δείτε το Taj Mahal!   ΕΔΩ !

Δείτε το Varanasi ! ΕΔΩ !

Δείτε τα highlights της Ινδίας ! ΕΔΩ !

1

Αναχώρηση από Αθήνα – Δελχί

Αναχώρηση από Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης για Δελχί – Άφιξη την επομένη ημέρα στο Δελχί.
2

Δελχί

Άφιξη νωρίς το πρωί στο Δελχί – την πρωτεύουσα της Ινδίας. Τοπικός αντιπρόσωπος θα σας συναντήσει στο αεροδρόμιο και θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο – Διανυκτέρευση στο Δελχί.
3

Δελχί

Το πρωί, μετά το πρωινό σας θα ξεναγηθείτε στο Δελχί. Θα επισκεφθείτε το Κόκκινο Φρούριο (Red Fort), που χτίστηκε από τον αυτοκράτορα Shah Jahan, δημιουργό του Ταζ Μαχάλ , το τζαμί Jama (το μεγαλύτερο ισλαμικό τέμενος της Ινδίας), το Raj Ghat, τόπο αποτέφρωσης του Mahatma Gandhi, θα κάνουμε στάση για μια γρήγορη φωτογραφία στην Ινδική Πύλη, ένα μνημείο αφιερωμένο στη μνήμη των Ινδών Πεσόντων κατά την διάρκεια του 1ου Παγκοσμίου πολέμου και κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας για το Qutab Minar θα κάνουμε ένα γρήγορο πέρασμα από το τάφο του αυτοκράτορα Humayun. Το Qutab Minar, ο εντυπωσιακός μεσαιωνικός πύργος της νίκης, χτίστηκε κατά τη δυναστεία των σκλάβων και έχει ύψος 73μ. Αργότερα θα οδηγηθούμε στην περιοχή με τις πρεσβείες και στο Rashtrapati Bhawan (προεδρικό μέγαρο).Επιστροφή στο ξενοδοχείο – Διανυκτέρευση στο Δελχί.
4

Δελχί – Άγκρα (205 χλμ / 3,5 ώρες)

Πρωινό και αναχώρηση για την Άγκρα! Άφιξη και check in στο ξενοδοχείο σας. Το απόγευμα θα επισκεφθείτε το πασίγνωστο Taj Mahal, ένα μαρμάρινο μνημείο αγάπης απείρου κάλλους, χτισμένο από τον Shah Jahan το 1653 στην μνήμη της βασίλισσας γυναίκας του Mumtaz Mahal. Αυτό το όμορφο μαυσωλείο από πάλλευκο μάρμαρο χρειάστηκε 22 χρόνια και 22.000 εργάτες για να χτιστεί και έχει ταυτιστεί όχι μόνο με την πόλη αλλά και με την χώρα ολόκληρη. Θα συνεχίσετε με το Κάστρο της Άγκρα, κατασκευασμένο από ψαμμίτη και χτισμένο από τον αυτοκράτορα των Moghul, Άκμπαρ το 1565. Ο λαβύρινθος της βασιλικής αυλής ,το μαρμάρινο τζαμί και οι πλούσιες ιδιωτικές κάμαρες αντανακλούν το μεγαλείο της αυτοκρατορίας των Mughal. Επιστροφή στο ξενοδοχείο – Διανυκτέρευση στην Άγκρα.
5

Άγκρα - Τζαϊπούρ - (μέσω Φατεχπούρ Σικρί), 235 χλμ (4,5 ώρες)

Το πρωί αναχώρηση οδικώς για την Τζαϊπούρ, – καθοδόν επίσκεψη στο Fatehpur Sikri. την έρημη πόλη από ψαμμίτη, που κάποτε υπήρξε η πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Μoghul για ένα μικρό διάστημα, γιατί μετά εγκαταλείφθηκε λόγω έλλειψης νερού. Εδώ θα δείτε το Emperor Akbar’s Residential complex και τον εξαιρετικό τύμβο του αγίου Shaik Salim Chishti, κατασκευασμένο από πάλλευκο μάρμαρο. Στη συνέχεια θα συνεχίσετε για την Τζαϊπούρ. Άφιξη στο ξενοδοχείο – Διανυκτέρευση στην Τζαϊπούρ.
6

Τζαϊπούρ

Πρωινό και μετά θα μεταφερθείτε στην παλιά πρωτεύουσα Amber, όπου θα σας περιμένει ένα καραβάνι από ελέφαντες για να επισκεφθούμε τα βασιλικά κτίρια. Η εμπειρία της ανάβασης πάνω στην ράχη ενός “στολισμένου” ελέφαντα είναι κάτι μοναδικό! Επισκεφτείτε τους δαιδαλώδεις διαδρόμους και τις τεράστιες αίθουσες του Παλατιού, ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της αρχιτεκτονικής των Rajput. Τα δύο φρούρια του Amber, το Jaigarh και το Nahargarh αντανακλούν το πολεμικό ιστορικό της πόλης. Θα επισκεφθείτε το Jantar Mantar, ένα υπέροχο λίθινο αστρολογικό παρατηρητήριο χτισμένο τον 18ο αιώνα, θα συνεχίσετε με μία βόλτα στο City Palace και η ξενάγηση θα τελειώσει με μία στάση για φωτογραφίες στο Hawa Mahal, το “παλάτι των Ανέμων”, το κτίριο ορόσημο της πόλης και ένα από τα πιο φωτογραφημένα της τοπία. Μεταφορά στο ξενοδοχείο – Διανυκτέρευση στην Τζαϊπούρ.
7

Τζαϊπούρ - Δελχί (265 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση οδικώς για το Δελχί, μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής. Πτήση για Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης – Άφιξη στην Αθήνα.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική